Українська правда

Колесніков в "Інтерконтиненталі" переконував регіональні федерації виступити проти Суркіса

Сергей Шемшученко — 31 грудня 2010, 12:52

У минулу п`ятницю в столичному готелі "Інтерконинталь" віце-прем`єр України Борис Колесніков провів зустріч з керівниками регіональних федерацій футболу.

"Колесніков намагався переконати деяких керівників обласних федерацій підтримати зібрання позачергового Конгресу ФФУ, де збираються відправити у відставку президента ФФУ Григорія Суркіса", - розповідає джерело "Чемпіона".

Зібрання в "Інтерконтиненталі" Колесніков організував анонсувавши його як семінар з розвитку дитячо-юнацького футболу і запрошення приїхати були розіслані в усі обласні федерації футболу.

За словами джерела, Колесніков у першу чергу звернувся з "проханням змінити рішення з підтримки Григорія Суркіса до тих федерацій, які напередодні на своїх Виконкам висловили підтримку нинішньому очільнику ФФУ.

Нагадаємо, що для зібрання позачергового Конгресу ФФУ, де може бути проголосовано питання про відставку Григорія Суркіса потрібно 2/3 голосів усіх колективних членів ФФУ.

За інформацією "Чемпіона", в опонентів Григорія Суркіса не вистачає кілька голосів, щоб скликати позачерговий Конгрес ФФУ.