Українська правда

Воронков: Відносини з Максимовим зіпсувалися, бо він не вірив у мою травму

Сергей Шемшученко — 8 січня 2011, 12:15

Менш яскраві, ніж минулого року, виступи Андрія Воронкова у оренді за "Кривбас" пов'язані з травмами та зміною тактики команди.

Про це сам форвард заявив білоруському порталу goals.by.

"Повертаюся до київського "Динамо", з яким пов'язаний контрактом до початку 2012 року. Разом з командою 11 січня їду на збір, після якого все і вирішиться", - сказав він.

"Про зацікавленість з боку інших клубів мені невідомо. По-перше, на мене виставлена висока ціна трансферна. По-друге, вже близько місяця не зв'язувався зі своїм агентом", - зізнався гравець.

"Порівняно з минулим роком було складніше. Через відсутність флангових хавбеків виявився насичений центр поля. Мені як центрфорварду за нинішньої тактики важко завершувати атаки", - зазначив білорус.

"В матчі з "Зорею" я посилив травму, після чого два тижні лікувався. Не встиг відновитися, як знову змусили грати на уколах. Якщо б відмовився, то зіпсувалися б відносини з Юрієм Максимовим", - сказав форвард.

"Тільки після прийняття остаточного рішення не виходити відносини все-таки зіпсувалися. Максимов вирішив, що я симулюю. Адже лікар "Кривбасу" стверджував, ніби я повністю здоровий", - продовжив Воронков.

"Пройшов медичне обстеження в Києві, де сказали, що у мене серйозні проблеми з ногою. Днями має бути повторний огляд", - додав він.

За словами гравця, керівництво "Динамо" не втрутилося, бо, швидше за все, навіть не знало, що сталося.