Головне

Фірташ спонсоруватиме "Верес"

12.01.2011 18:56 692 0

Один з найбагатших людей України власник ВАТ "Рівнеазот" Дмитро Фірташ спонсоруватиме рівненський "Верес".

Про угоду з бізнесменом розповів міський голова Рівного Володимир Хомко, інформує сайт вболівальників клубу.

"За ініціативи голови ОДА Василя Берташа ми зустрілися з Дмитром Фірташем і він пообіцяв виділити 1,5 мільйони гривень у рік на утримання команди "Верес", - розповідає Хомко.

"Для прикладу, зараз ми витрачаємо на утримання клубу біля 200 тисяч гривень: із міського 100 і стільки ж з обласного. Тому обіцяні 1,5 мільйони - велика різниця в порівнянні із тим що ми мали", - вважає він.

"Плюс ще додамо з бюджету деякі кошти. І за два мільйони вже команду більш-менш нормально можна утримувати в другій футбольній лізі", - впевнений мер.

"А за 200 тисяч - це просто нереально. Навіть дворову команду за таку суму не утримаєш. Повторюся, що виділити цю суму пообіцяв особисто власник "Рівнеазоту", - наголосив він.

"Також ми матимемо від "Рівнеазоту" 12,5 мільйони гривень на ремонт стадіону "Авангард". Нагадаю, "Верес" давно не є комунальною командою, а приватною структурою", - додав Хомко.

Зазначимо, що гравці рівненського клубу на зимову перерву пішли, посідаючи останнє місце в турнірній таблиці другої футбольної ліги. За 14 матчів рівняни не спромоглися здобути бодай одного очка.

Коментарі ()