Українська правда

Гусін: "Треба зробити все, щоб наші гравці були потрібні в першій команді"

Сергей Шемшученко — 14 січня 2011, 13:08

Тренерський штаб "Динамо-2" має зробити все, аби гравці "дубля" були потрібні основній команді.

Про це сказав наставник "Динамо-2" Андрій Гусін, пише sport-express.ua.

"Глобальне завдання залишається незмінним: потрібно зробити все, щоб наші гравці були потрібні в першій команді. Можливість проявити себе у них з'являється в тому числі і завдяки Кубку Співдружності", - сказав Гусін.

"Кілька днів тому ми спілкувалися з Юрієм Сьоміним, і головний тренер "Динамо" дав зрозуміти, що вже зараз троє з молодих резервістів потрапили до нього на замітку, і в тому випадку, якщо ця трійця добре проявить себе в Пітері, він обов'язково візьме її на другій збір першої команди. Я думаю, що це непоганий стимул для кожного з моїх футболістів", - продовжив Гусін.

"Сьоміна зацікавили захисники Євген Новак та Темур Парцванія, а також хавбек Сергій Рибалка. Однак це не означає, що список виконавців, які цікавлять Сьоміна, обмежується цими прізвищами. Якщо я відчую прогрес у інших хлопців і зрозумію, що вони знаходяться в гарному ігровому стані, то відразу ж порекомендую їх Юрію Павловичу", - зазначив тренер.

На питання, як він оцінює групу, в яку "Динамо-2" потрапило на Кубку Співдружності, Гусін відповів: "Вона в нас сама інтернаціональна. Та й імена у суперників гучні: чемпіон Литви - "Екранас", чемпіон Фінляндії - ХІК, а також молодіжна збірна Росії. Що ж, непогана можливість адекватно оцінити свої сили".