Головне

Клуби, лояльні до Суркіса, не сплатили за свою участь у чемпіонаті, - Данілов

19.01.2011 16:16 435 0
Клуби, лояльні до Суркіса, не сплатили за свою участь у чемпіонаті, - Данілов

"Арсенал", "Динамо", "Дніпро" та "Кривбас" беруть участь у чемпіонаті Прем'єр-ліги за рахунок інших 12 клубів.

Про це заявив президент Прем'єр-ліги, пише офіційний сайт ПЛ.

"Заборгованість перед арбітрами, делегатами й інспекторами в обсязі понад чотири мільйони гривень не є боргом Прем'єр-ліги", - запевнив він.

"Ці кошті вони недоотримали через провину чотирьох клубів, лояльних до Суркіса - "Арсенала", "Динамо", "Дніпра" та "Кривбаса", які не сплатили за свою участь у чемпіонаті", - додав Данілов.

За його словами, згідно з бюджетом, затвердженим Загальними зборами учасників ПЛ, вартість участі у чемпіонаті для кожного клубу складає 1 мільйон 650 тисяч гривень.

"Клуби-учасники офіційного пулу не сплачують заявковий внесок, оскільки спонсорські кошти, отримані Прем'єр-лігою, покривають витрати на арбітраж, а решта суми розподіляється між клубами", - пояснив він.

"Чотири вищезгадані клуби не передали телевізійні права ПЛ, отже, вони беруть участь у чемпіонаті за рахунок інших 12 клубів. Вони заборгували не лише за арбітраж, а й Прем'єр-лізі - у сумі понад два мільйони гривень. Окрім того, порушення Регламенту змагань з боку цих клубів вже коштувало нам шести мільйонів гривень штрафних санкцій за невиконання умов спонсорських контрактів. Це недоотриманий прибуток інших дванадцяти клубів ПЛ", - резюмував Данілов.

Коментарі ()