Головне

Рабінович хоче знати, куди Данілов діває гроші Прем'єр-ліги

20.01.2011 18:48 595 0

Вадим Рабінович хоче заслухати докладний фінансовий звіт Прем'єр-ліги, а також питання про довіру президенту Віталію Данілову.

Про це сам президент київського "Арсенала" розповів у коментарі прес-службі "канонірів".

"Про так звані "борги". Напевно, Віталій Данілов щось переплутав. Інакше як розуміти його слова, які він висловив в інтерв'ю для власної прес-службі", - сказав він.

За словами Рабіновича, ФК "Арсенал" згоден з тим, що потрібно вносити гроші, як і визнати, що Віталій Данілов всіх обманув.

"Але перш ніж вносити нові гроші, треба подивитися: а куди пан Данілов дів попередні? Тобто, отримати елементарний фінансовий звіт про виконану роботу. Якщо, як стверджував сам же Данілов, були зекономлені десятки мільйонів гривень - то куди і як витрачалися ці гроші? Або - знову брехня?" - риторично запитав він.

"Я пропоную наступне. Необхідно справді заслухати як докладний фінансовий звіт ПЛ, так і питання про довіру президенту ПЛ Данілову. Якщо у ході такого розгляду буде компетентно доведена чесність витраченого - я особисто готовий платити внесок за клуб "Арсенал", - резюмував президент "Арсенала".

Коментарі ()