Українська правда

Луческу зменшив навантаження футболістам

Сергей Шемшученко — 24 січня 2011, 17:31

24 січня донецький "Шахтар" працював в Еміратах за спеціальним, полегшеним планом.

Друга половина дня була відведена Мірчею Луческу на вільний час, інформує прес-служба ФК "Шахтар".

Гравцям організували виїзд у місто, щоб ті змогли трохи розвіятися, запастися сувенірами і просто поглянути на Дубаї.

Головний тренер "гірників" зазначив, що гра з молодіжною збірною Данії вийшла цікавішою перших двох зустрічей еміратського збору. Уникнути помилок, щоправда, не вдалося і цього разу, але все-таки матч виглядав симпатично.

Луческу звернув увагу команди на те, що, маючи безліч моментів для взяття воріт, скористатися ними вдається далеко не завжди. Загалом, були намічені напрямки для роботи у майбутньому.

Окремі слова Луческу були звернені до молодих футболістів. Наставник наполеглево порекомендував їм підходити до своєї підготовки індивідуально.

"Більш досвідчені гравці розуміють, що їм треба працювати, щоб продовжити свою футбольну кар'єру. І вони знають, як це робиться. Молоді здається, що її це не стосується, що молодість не пройде ніколи. Але боротися за тривалість своєї кар'єри треба починати вже зараз.

Крім загальних тренувань слід працювати персонально, ходити у тренажерний зал. Все це показники професійного підходу до справи. Тим більш що в нас є всі умови для подібних занять, - підкреслив Луческу.