Українська правда

Суркіс: З приводу Алієва ми нікуди не поспішаємо

Сергей Шемшученко — 29 січня 2011, 09:51

Київському "Динамо" не варто робити якісь надактивні кроки з приводу повернення Олександра Алієва, адже час для вирішення усіх питань з "Локомотивом" ще є, та й у Лізі Європи гравець "Динамо" не допоможе.

Про це президент київського клубу Ігор Суркіс заявив в ексклюзивному інтерв'ю "Динамо Киев от Шурика".

"Ми чекаємо виконання від "Локомотива" своїх фінансових зобов'язань перед "Динамо". Я сподіваюся, що московський клуб - це структура, яка виконує всі свої зобов'язання перед партнерами", - зазначив він.

"Різна проходила в пресі інформація, але я хочу підкреслити: "Локомотив" нам винен 4 мільйони євро. Половина цієї суми повинна бути сплачена в березні, решта - у квітні-травні", - підкреслив Суркіс.

"Про можливе повернення Алієва можу сказати одне: на цей рахунок ми навіть не перебуваємо в стадії переговорів з "Локомотивом". Вся інформація навколо цього питання - абсолютно на рівні чуток", - запевнив він.

"Так що я не знаю, що пропонує московський клуб. А знаю я тільки те, що Алієв має чинний контракт з "Локомотивом", а "Локомотив" у свою чергу повинен виконати фінансові зобов'язання перед "Динамо", - додав він.

"Перш ніж продавати гравця і пропонувати йому варіанти продовження кар'єри, пані Смородська спершу повинна викупити трансферні права на цього футболіста", - вважає Суркіс.

"А на сьогоднішній день ситуація трохи незрозуміла. Для початку я хочу, щоб зі мною розрахувалися. А вже потім, якщо буде на те потреба, я почну переговори", - продовжує президент "Динамо".

"Більше того, я нікуди не поспішаю: Алієв заграний за "Локомотив" у єврокубках і не зможе виступати за інший клуб в цій Лізі Європи. Так що час все розставить по своїх місцях", - наголосив він.

"Якщо "Локомотив" не стане виплачувати 4 млн євро, то йому не треба буде турбуватися про повернення Алієва - в цьому випадку ми повернемо його самі", - резюмував Ігор Михайлович.

Наостанок він додав, що чутки про зарплатню у 4 мільйони євро, яку Алієв нібито вимагає в "Динамо" - "просто дурість", бо жодних переговорів не ведеться.