Українська правда

Смородська: "Переговорів з "Динамо" у нас немає"

Сергей Шемшученко — 31 січня 2011, 08:59

Московський "Локомотив" не веде переговорів з київським "Динамо" щодо півзахисника Олександра Алієва, але можливість переходу не виключається.

Про це в інтерв'ю sport-express.ru заявила президент клубу Ольга Смородська.

"У мене були випадки, коли контракти підписувалися пізно вночі. Так сталося з Одемвінгіє та Ігнатьєвим. Тому шанси, що питання вирішиться в понеділок, поки зберігаються. До півночі час ще є. Ми докладемо всіх зусиль, щоб перехід відбувся", - сказала вона.

"Ніяких складнощів у відносинах з Києвом у мене немає. І не знаю, чого домагається Суркіс, промовляючи фразу: "Смородська, схоже, домовляється сама з собою". А остання його заява, що ми не можемо знайти спільну мову, мене взагалі дуже здивувала, коли прочитала її", - продовжила презтдент московського клубу.

Смородська відмітила, що з Суркісом за весь час трансферного вікна у неї була лише одна розмова - ввічлива, тактовна.

"Ми нормально поспілкувалися. З бесіди стало ясно: особливого інтересу до Алієва у "Динамо" немає. Ми почали шукати інші варіанти. Але далі почалися всілякі висловлювання на мою адресу. І таке відчуття, що Київ, а не я, домовляється сам з собою. Тому, що у нас з "Динамо" ніяких переговорів немає", - зазначила вона.

"Вважаю, ситуація так складається тому, що керівництво "Динамо" "завело" Алієва. Не знаю, що саме йому сказали чи пообіцяли. Але після цього він почав робити заяви в пресі про бажання піти, хоча його контракт з клубом діє ще два роки. І футболіст в такій ситуації не має права на подібні висловлювання", - вважає Смородська.

Незважаючи на такі заяви Алієва, інтересу з боку Києва не було.

"Не виключаю, що Алієв залишиться до літа. І ми все виплатимо Києву. У цьому українська сторона може не сумніватися. Гроші на ці витрати закладені в бюджет на 2011 рік. І я не розумію, чому створюється такий ажіотаж навколо ситуації, що склалася. Нічого незвичайного в ній немає", - підсумувала Сородська.