Українська правда

Ребров: Атака в "Бешикташа" хорошого рівня, а от захисники помиляються

Сергей Шемшученко — 2 лютого 2011, 13:06

Щоб пройти "Бешикташ" у Лізі Європи "динамівці" мають зконцентруватися на боротьбі з хавбеками та форвардами суперників і чекати на помилку захисту.

Про це "Динамо Киев от Шурика" заявив тренер киян Сергій Ребров, який побував на грі першості Туреччини, яку "Бешикташ" програв "Істанбулспору".

"Вся центральна лінія та лінія нападу цієї команди представлені легіонерами досить високого рівня. Напевно, це і є саме основна ланка у сьогоднішнього "Бешикташа", - вважає він.

"У дуже хорошому стані перебувають зараз Куарежма, габаритний форвард Алмейда та Гуті, котрий, як і раніше, в стані віддати дуже гарну передачу. Власне, перераховані футболісти - це три ключові фігури у складі "Бешикташа", - сказав тренер киян.

"В обороні у "Бешикташа" грають турецькі виконавці. В матчі з "Істанбулспором" наш суперник отримав на свої ворота шість виходів один на один". - розповів Сергій.

Втім, на думку Реброва, при великій кількості огріхів у захисті "Бешикташ" просто не налаштувався на суперника нижчого рангу.

Тренер планує розповісти про свої враження Юрію Сьоміну вже сьогодні.