Українська правда

Куніцин: "Робота СК "Таврія" практично призупинена"

Сергей Шемшученко — 8 лютого 2011, 20:45

Обшуки податкової міліції в офісі СК "Таврія" негативно позначаться на підготовці команди до весняної частини чемпіонату.

Про це заявив президент клубу Сергій Куніцин, пише офіційний сайт клубу.

"Спортивний клуб "Таврія" всю свою фінансово-господарську діяльність здійснює прозоро і строго за законом, щорічно спрямовуючи до бюджету як податки кілька мільйонів гривень. У зв'язку з цим, сьогоднішній обшук щонайменше викликає здивування, оскільки документи, які зацікавили співробітників податкової міліції, були вилучені для перевірки по протоколу виїмки ще в листопаді 2010 року", - сказав він.

"Нашу діяльність вже неодноразово перевіряли різні структури, напевно, будуть перевірки і надалі. Ми не боїмося цих перевірок. А ось допомогу клубу - першому чемпіону незалежної України і чинному володарю Кубка країни - ніхто не поспішає надавати. Ситуація, пов'язана з Євро-2012, здавалося б, повинна була навчити багатьох тому, що ніякими скандалами нам не добитися позитивного ставлення до країни", - продовжив Куніцин.

Також президент клубу зазначив, що дана ситуація негативно відіб'ється на підготовці команди до чемпіонату.

"Хочу сказати, що ситуація, яка склалася, вкрай негативно позначиться на підготовці "Таврії" до весняної частини сезону, оскільки робота нашого клубу практично призупинена. Ми будемо уважно стежити за ходом розслідування і залишаємо за собою право оскаржити неправомірні дії силових структур у судовому порядку", - заявив він.