Головне

Колишній футболіст Суркіса розповів про "страшних людей з Донецька"

10.02.2011 17:18 447 0

Колишній гравець київського "Динамо" Георгі Пеєв розповів, що керівництво київського клубу ставиться до гравців, "як до власних дітей".

Про це він сказав в інтерв'ю болгарському виданню "Труд", повідомляє sports.ru.

"Тут керівники відносяться до гравців, як до власних дітей. Коли підписуєш контракт, президент клубу каже, щоб ти звертався до нього у разі будь-яких проблем, навіть побутового характеру", - зазначив футболіст.

"Розкажу таку історію: колись я вклав гроші в ресторан у Києві. Одного разу господар закладу поїхав, раптом з'явилися якісь страшні люди з Донецька, які сказали: "Все, що у вас було, тепер наше". Непогано, так?", - сказав Пеєв.

"Мені було особливо важко, тому що я іноземець. Розповів про ситуацію Суркісу, і на наступний день всі проблеми були вирішені", - заявив він.

Футболіст також розповів, чому свого часу покинув київське "Динамо".

"Чому пішов з київського "Динамо"? Історія була така. На тренуванні побилися Клебер і Йєрко Лєко. Я заступився за хорвата. Клебер накинувся на мене, і була дуже жорстока бійка", - заявив Пеєв.

"Від ЗМІ цей інцидент приховали, бо в такому солідному клубі, як київське "Динамо", не повинно бути подібних речей. Після того випадку від нас трьох клуб швидко позбувся", - сказав він.

Коментарі ()