Головне

Данілов пропонує віддати збірну України Блохіну

03.02.2011 00:53 461 0
Данілов пропонує віддати збірну України Блохіну

Національну збірну України до Євро-2012 повинен готувати Олег Блохін. Таку думку в інтерв`ю ua-football.com висловив президент Прем`єр-ліги Віталій Данілов.

"Юрій Калитвинцев - дуже талановита людина, і він це довів. Але в нього занадто короткий тренерський досвід, тому я бачу його другим номером - при сильному, досвідченому наставнику. Номером першим може бути Олег Блохін.

Блохін - це єдиний тренер збірної України за весь час незалежності, під керівництвом якого наша національна команда блискуче провела відбіркові ігри й гідно виступила на чемпіонаті світу 2006-го року.

Блохін - громадянин цієї країни. Тому в нього значно більше мотивації викладатися, добиватися результату. Для нього очолити збірну - це не просто комерційний контракт, як це було б для Ліппі. Ви адже повинні розуміти, що до Євро-2012 залишилося дуже мало часу, тому новий тренер національної команди повинен працювати, у тому числі, і на тривалу перспективу.

Ще один важливий момент. У депресивній ситуації, яка склалася в українському футболі напередодні Євро-2012, потрібна легенда, навколо якої об`єдналися й гравці, і фани. А хто може краще консолідувати український футбол, ніж володар "Золотого м'яча"? Згадайте, як країна уболівала за збірну, коли команда виступала на чемпіонаті світу", - сказав Данілов.

Коментарі ()