Українська правда

Луческу: "Потрібна перемога для ентузіазму"

Сергей Шемшученко — 2 березня 2011, 16:22

Перемога у матчі проти "Севастополя" повинна прибавити ентузіазму футболістам "Шахтаря" напередодні матчу проти "Роми" в 1/8 Ліги Чемпіонів.

Про це заявив наставник "гірників" Мірча Луческу, пише прес-служба ФК "Шахтар".

"Починається чемпіонат, і це дуже важливо. І тільки після "Севастополя" ми будемо думати про "Рому". Природно, перед грою поміркуємо про те, як вибрати склад залежно від ліміту: чотири українці. З "Ромою" ж цього не буде. Тому спочатку "Севастополь", а тільки потім "Рома", - сказав він.

На питання, що він думає про "Севастополь" після приходу нового тренера і виконавців, Луческу заявив: "Це буде перша гра, і у нас не дуже багато інформації про "Севастополь". Багатьох гравців знаємо, намагаємося визначити склад, який може виставити новий тренер. Природно, вони знаходяться у важкій ситуації і зроблять все можливе, щоб убезпечити себе і не вилетіти в Першу лігу".

"Ми ж, звичайно, будемо максимально сконцентровані на чемпіонаті, тому що перше місце забезпечує участь в Лізі чемпіонів. Напевно буде складна гра, так як вона перша. Плюс до всього погіршують ситуацію погодні умови. Але в плані підготовки до гри з "Ромою" обов'язково потрібна перемога для загального ентузіазму команди", - підсумував тренер.