Українська правда

Ярмоленко: "Алієва нам не вистачало минулого року"

Сергей Шемшученко — 4 березня 2011, 22:16

Олександра Алієва не вистачало київському "Динамо" у минулому сезоні.

Про це заявив нападник киян Андрій Ярмоленко, пише сайт ФПЛ.

Ц"е ж дуже добре, коли своя людина повертається до "динамівської" сім'ї. Можливо, саме Сашка нам не вистачало минулого року. Він славиться своїм вмінням виконувати стандартні положення, а це дуже важливо у сучасному футболі. Одним словом, такий футболіст нашій команді однозначно не завадить", - сказав він.

Також Ярмоленко оцінив шанси "Динамо" у протистоянні з "Манчестер Сіті".

"Перед початком дуелі фаворита тут не існує. Шанси 50 на 50. Так, ніхто не сперечається: англійський клуб дуже потужний і за складом, і за грою. Але ми на це зважати не збираємось. У "Манчестер Сіті" свої завдання, у нас - свої. Так що побачимо, чим завершиться наша суперечка", - зазначив "динамівець".

На питання, як відбувається вивчення донецького "Металурга" напередодні матчу 20 туру, Ярмоленко сказав: "Наш тренерський штаб, незалежно від імені суперника, аналізує гру опонента у деталях до найменших дрібниць. Так буде і з донецьким "Металургом". Тим більше, що в цій команді також відбулась зміна наставника. Раніше донеччани відзначались доброю грою у пас, а також якісним контролем м'яча. Подивимось, що вніс Андрій Гордєєв у тактику "Металурга", але у будь-якому разі легко нам не буде".

Також Ярмоленко висловив свою думку щодо боротьби за місця у верхній частині турнірної таблиці.

"Зараз наш Чемпіонат набагато цікавіший, ніж навіть 2-3 роки тому. Легко не буває з жодним суперником. І "Дніпро", і "Металіст" взимку серйозно підсилились, дивлячись у майбутнє. Гадаю, харків'яни намагатимуться до останнього зачепитись за друге місце", - впевнений футболіст.