Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Шахтар" 1:0: Львів'яни кажуть, що боротьба за золото триває

13.03.2011 18:03 1453 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Шахтар" 1:0: Львів'яни кажуть, що боротьба за золото триває

Звітного матчу очікували багато вболівальників. "Шахтар" набрав непогану форму у Лізі Чемпіонів, але у чемпіонаті йому дещо важко дався поєдинок проти "Севастополя". "Карпати" ж у минулому турі вирвали одне очко у Києві у грі з непоступливим "Арсеналом".

Окрім того, інтерес підігрівався ти фактом, що львів'яни завдали поразки "гірникам" у фіналі іспанського турніру Copa del Sol. Тоді переможним виявився удар Худоб'яка. У першому колі "Шахтар" здобув мінімальну перемогу. Тому можна було очікувати позитивного результату для "левів" і цього дня.

Загалом, можна константувати, те, що не відбулося у Сімферополі минулого тижня, сталося цього дня. "Гірники" не просто втратили очки, а програли. Автором забитого м'яча можна вважати відразу двох гравців. Адже після удару Кожанова м'яч невідомо чи летів у ворота, а Кочіш його підправив. Це і був переможний удар.

Перший тайм пройшов на високих швидкостях, але без небезпечних моментів. Можна пригадати лише удар головою Адріано, який відбив Богатінов. Новий воротар "Карпат" взагалі був одним із найкращих, якщо не найкращий. Македонець не раз рятував львів'ян, доказавши, що його придбання не було провальним.

Луческу поводив себе спокійно. Але після пропущеного м'яча занервував, зробив дві заміни, які йому не допомогли. Очевидно, досить довго його підопічні святкували вихід у чвертьфінал Ліги Чемпіонів.

Останні півгодини поєдинку "Карпати" провели впевнено, не давши "Шахтарю" довести справу до небезпечних моментів. Якщо давали, то чудово діяв воротар. У завершальні хвилини гості навіть погодилися на поразку, адже особливо не йшли вперед, при цьому були провали у захисту. І щастя П'ятова, що нападники були неточними у завершальних ударах.

Таким чином, якщо "Динамо" переможе "Ворсклу", то відстань від "Шахтаря" скоротиться до дев'яти очок. Тобто боротьба за чемпіонство ще не завершилася!

Коментарі ()