Головне

Рабінович: Данілов гальмує розвиток футболу, я б запропонував Бродському очолити УПЛ

30.03.2011 17:20 704 0

Про це заявив офіційному сайту київського "Арсеналу" президент клубу Вадим Рабінович.

"Не сказати, що у нас якісь насичені взаємини з ПЛ ... Спочатку ми отримували листи: треба наліво йти .. Потім листи: треба вправо йти ..! Потім я чув досить дивні виступи президента ПЛ, що стосуються Блаттера, Платіні і всіх інших на світі", - іронізує Рабінович.

"За радянських часів чиновника, який буксував в атомній енергетиці, перекидали, скажімо, господарство на сільське. Я думаю, що Віталія Богдановича треба "плавно перекинути", не ображаючи його, але і щоб він не ображав нас своєю присутністю", - вважає він.

"Ми, звичайно, стали заручниками внутрішніх течій у футболі, але я вже дуже по-серйозному вважаю, що головним гальмом ПЛ став її президент, завалив роботу", - наголосив він.

Рабінович назвав Данілова "бароном Мюнхгаузеном" українського футболу.

"Його і в ПЛ немає, і в парламенті немає, рідко коли промайне по ТБ. Через нього не було можливості зібрати хоча б раз кворум президентів клубів", - жаліється президент.

"Для розвитку українського футболу, для поваги до себе, для розуміння, що в 2012 році Україні буде епіцентром європейського і всього світового футболу, ми зобов'язані попрощатися з Даниловим", - каже він.

На думку Рабіновича, треба шукати людину, максимально рівновіддалену від клубів.

"Якби мене запитали сьогодні, я б запропонував на цю посаду кандидатуру Михайла Юрійовича Бродського", - запропонував він.

"Він досить контактний зі всіма учасниками футбольного процесу. Усі думають, що вони ни керують, а насправді ним не керує ніхто", - зазначив "канонір".

"Ця людина могла стати тою фігурою, яка несподівано влаштує всіх. Тим більше, у нього багато енергії, яку можна направити у футбольне русло", - резюмував він.

Коментарі ()