Українська правда

Кварцяний: "У "Карпат" виграти буде складно"

Сергей Шемшученко — 30 березня 2011, 23:24

Виграти у львівських "Карпат" "західне дербі" для "Волині" буде дуже важко.

Про це під час відеочату газети "Волинські новини" заявив наставник клубу з Луцька Віталій Кварцяний, пише Інформаційний центр ФК "Карпати."

"Ми будемо намагатися грати з "Карпатами", тому що це західне дербі. Ми поки не мали перемог у другому колі. І нам буде важко з "Карпатами", адже вони відчули серйозну, позитивну адаптаційну процедуру у вигляді участі в Лізі Європи, пройшли серйозний етап підготовки, набралися досвіду і за цей період вони посилилися. І в фінансовому, і в організаційному, і в якісному плані у питанні виконавців", - сказав він.

"У нас же навпаки. Йдуть деградаційні процеси у відносинах влада-футбольний клуб. Ми повинні були продати гравців, щоб закрити низку проблем в економічному плані для того, щоб можна було працювати, грати. Але, тим не менш, у нас непогана команда", - зазначив Кварцяний.

Також Кварцяний зазначив, що перемогти "Карпати" буде складно.

"Ми будемо намагатися грати на перемогу, щоб людей не розчарувати. Але це футбол, гарантувати результат я не можу, можу гарантувати бажання грати. У "Карпат", звичайно, виграти матч буде складно. Думаю, якщо ми не програємо, це буде хороший результат", - запевнив тренер.