Українська правда

Ель Каддурі: "У "Динамо" немає шансів на чемпіонство"

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2011, 17:36

У київського "Динамо" шанси на чемпіонство у цьому сезоні дуже малі.

Про це заявив захисник київського клубу Бадр Ель Каддурі.

"Це дуже добре, що такі клуби, як "Металіст" і "Дніпро" настільки виросли, що на рівних ведуть боротьбу за срібні медалі. Я граю в чемпіонаті України вже 9-ть років, і ніколи не було такої конкуренції за друге місце. Основна боротьба точилася між "Динамо" і "Шахтарем" за чемпіонство, а тепер цілий ряд команд претендує на "срібло". Вони не бояться конкуренції і дуже хочуть виступати в Лізі чемпіонів", - сказав він.

"Я розцінюю цей момент дуже позитивно. Якщо клуби стають сильнішими і розвиваються, значить і футболісти прогресують. Коли є конкуренція ззовні, легше мотивувати себе і індивідуально ставати більш висококласним гравцем", - впевнений Бадр.

На питання, чи є у "Динамо" шанси виграти чемпіонський титул у цьому році, гравець відповів: "Якщо дивитися на стан справ реально, то шансів у нас немає. Звичайно, ніколи не можна щось передбачити наперед, ніхто не знає, як складеться ситуація. Більше того, у футболі все можливо. Іноді трапляються непередбачувані події. У теперішній ситуації ми будемо робити все, що від нас залежить. Потрібно тільки перемагати, іншого варіанту не існує. Будемо грати і сподіватися", - цитує футболіста hotsport.com.ua.