Українська правда

Ахметов дав добро на повернення Шарафудінова в телефір

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2011, 17:22

Відомий телекоментатор В'ячеслав Шарафудінов підписав контракт з телеканалом "Футбол" і буде коментувати матчі української Прем`єр-ліги.

Про це повідомляє прес-служба Sports-club ISD.

Перший після тривалої перерви футбольний коментар Шарафудінова відбудеться найближчому 23-му турі. Це буде матч "Металург" (Донецьк) - "Дніпро", який пройде 2 квітня.

Рішення про повернення Шарафудінова у великий телеефір було прийняте в середу на зустрічі самого коментатора з президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим і директором телеканалу "Футбол" Олександром Денисовим.

"Мені запропонували зайнятися тим, чим я займався. Мій, якщо так можна висловитися дебют пройде в неділю. Наступного тижня я коментуватиму матч в Луганську "Зоря" - "Металіст", а особливо чекаю поєдинка "Шахтар" - "Оболонь". На "Донбас Арені" я ще не коментував матчі на телебаченні. Після укладення договору з телеканалом "Футбол" мене привітав Рінат Леонідович, сказавши, що він мені довіряє", - сказав Шарафудінов.

Нагадаємо, що В'ячеслав Шарафудінов зник з телевізійного ефіру після коментаря матчу "Шахтар" - "Севілья" в сезоні 2006/2007. Тоді цей телекоментатор піддався емоціям і оголосив про вихід гірників в наступний раунд. Проте "Севілья" забила у кінці матчу гол і вибила "Шахтар" з турніру.

Після цього ТРК "Україна" ніколи не залучала цього журналіста до роботи.