Українська правда

Луческу: "Гравці думали про "Барселону"

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2011, 20:21

У матчі проти "Іллічівця" футболісти "Шахтаря" думали про майбутній матч проти "Барселони".

Про це заявив тренер "гірників" Мірча Луческу, пише прес-служба клубу.

"Грали сьогодні, і було таке враження, що гравці вже думали про "Барселону". Важливо, що ми завоювали три очки, для того щоб зберігати дистанцію від суперників. При цьому будемо з ентузіазмом готуватися до "Барселони", - сказав він.

"Якщо говорити про сам матч, то не можу сказати, що дуже задоволений ним. Очікував більш агресивної гри з нашого боку. У принципі, ми контролювали м'яч і диктували умови супернику, створили достатньо багато гольових моментів, але і в "Іллічівця" було кілька небезпечних контратак, які могли завершитися голом. Рахунок відповідає тому, що відбувалося сьогодні на полі", - зазначив Луческу.

Також наставник зазначив, що задоволений діями у матчі Фернандіньо.

"Із завтрашнього дня ми починаємо готуватися до "Барселони". Там буде зовсім інша гра і, напевно, самовіддача. Задоволений Фернандіньо, хоча природно, що він поки не готовий на сто відсотків. Але навіть по сьогоднішній грі можна сказати, що його присутність на полі дуже багато значить для команди. Шкода, що він не забив, хоча міг", - заявив тренер.

На питання, яка ймовірність того, що Едуардо буде готовий до "Барселони", Мірча відповів: "Швидше за все, він буде готовий. І сьогодні, в принципі, він міг зіграти, але ми порадилися з лікарями та вирішили, що ризикувати не слід. Протягом останніх двох днів він працював у загальній групі і досить добре тренувався".