Українська правда

Кварцяний: Швидкий гол нас сильно зламав

Сергей Шемшученко — 4 квітня 2011, 08:41

Матч "Волині" з "Карпатами" зламав швидкий гол гостей вже на 3 хвилині матчу. Про це після гри сказав головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

"Вся та підготовка, увесь настрій на гру рухнули за перших дві хвилини. Нашим гравцям просто не вистачило концентрації. Я попереджав їх, що ми поступатимемося "Карпатам" у швидкості. Перекрити цей недолік ми б мали за рахунок уважності, та націленості на боротьбу, і гри на випередження, адже львівські футболісти швидко переміщуються у вільні зони, закидаючи м'яч за спини захисникам.

Для нас їхня тактика особливо небезпечна, адже у "Волині" немає стільки швидкісних гравців. Прикро, але у відповідальний момент футболісти забули про усі застереження і ми пропустили швидкий гол. Він нас сильно зламав. Х

"Карпати" ж команда серйозна, загартована досвідом гри на європейській арені. Вона нині прогресує, має непогану лаву запасних. Їх можна тільки привівтати.

А нам потрібно збиратися з думками. Попереду два складних поєдинки на виїзді. Зараз ми переживаємо непростий період, - цитує тренера fcvolyn.com.