Українська правда

Гендиректор "Закарпаття": "Чекайте скандалу гучнішого, ніж "Металіст" - "Карпати"

Сергей Шемшученко — 5 квітня 2011, 16:33

ФК "Закарпаття" звинувачує "Олександрію" та "Чорноморець" в порушенні правил чесної гри.

Про це заявив генеральний директор закарпатців Іван Шіц.

"Сьогодні у першій лізі "Чорноморець" і "Олександрія" досить грубо "грають проти нас в шахи", якщо ви розумієте про що я. Думаю, ви знаєте, що таке футбол у першій лізі", - сказав він.

"Завтра дисциплінарний комітет буде розглядати питання про перенесення гри "Чорноморця" і "Геліоса". Якщо рішення ДК буде на користь "Чорноморця", я завтра о 18.00 відразу ж зберу прес-конференцію і озвучу на всю Україну, на якій підставі в дійсності був перенесений цей матч", - зазначив гендиректор "Закарпаття".

"У мене є докази, що гра була перенесена всупереч регламенту змагань, статуту УЄФА і, тим більше, за людськими поняттями. Повторюся: якщо ДК візьме вигідне для одеситів рішення - чекайте скандал гучніший, ніж "Металіст" - "Карпати", повірте вже мені", - заявив Шіц.

Нагадаємо, що матч 22 туру першої ліги між "Геліосом" і "Чорноморцем", який повинен був відбутися 26 березня, рішенням Адміністрації ПФЛ Україні був перенесений.

Вердикт ПФЛ звучав так: "З огляду на зайнятість відразу чотирьох своїх футболістів у різних збірних, "моряки" ініціювали зміну дати проведення гри. Рішенням Адміністрації ПФЛ зустріч "Геліос" - "Чорноморець" відбудеться 25 травня", пише ukrfootball.in.ua.