Українська правда

Луческу: "Барселона" - найсильніша команда в історії футболу

Сергей Шемшученко — 5 квітня 2011, 23:30

Донецькому "Шахтарю" варто сподіватися на своїх гравців атаки та поганий день у виконавців "Барселони" в завтрашній грі на "Камп Ноу".

Такий висновок можна зробити зі слів Мірчі Луческу, котрі він сказав на передматчевій прес-конференції і які наводить клубний сайт "гірників".

"Гравці "Барселони" дуже технічні. Це команда, в якій до автоматизму і досконалості доведені багато комбінацій та ігрові моменти. Футболісти дуже багато років грають разом, ще з "кантери", - сказав він.

"У свою чергу в нашій команді зібрані технічні і дуже швидкі гравці, які завжди створювали певні проблеми "Барселоні". Тому спробуємо створити проблеми супернику і завтра", - пообіцяв він.

"Бажано, звичайно, щоб гра завершилася з таким результатом, який надав би нам в Донецьку шанси поборотися за вихід у півфінал, так як у себе вдома ми, як правило, граємо дуже добре", - додав Луческу.

За його словами, складно передбачити завтрашній результат, бо з "Шахтарем" гратиме сама "Барселона".

"Гравці "Барселони" націлені на атаку і володіють дуже хорошою технікою. При попаданні у карний майданчик будь-який гравець атакуючої лінії може забити м'яч і кожен приймає участь в комбінаційних діях", - каже він.

"Практично щотижня можна милуватися грою "Барселони". Знаю, що чекає матч проти дуже сильної команди, але я вірю в своїх гравців і впевнений, що вони завтра покажуть гідну гру", - наголосив Луческу.

"Вивчаючи суперника, я прийшов до думки, що нинішня "Барселона" - найсильніша команда в історії футболу", - резюмував він.