Українська правда

Гвардіола: Мені сподобався "Шахтар", чи не так?

Сергей Шемшученко — 7 квітня 2011, 08:25

Наставник "Барселони" Хосеп Гвардіола вважає, що ще нічого остаточно не вирішено і "Шахтар" буде боротися у матчі-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"Мені сподобався "Шахтар", чи не так? Я правильно кажу? - звернувся Гвардіола до журналістів, коли увійшов до прес-центру. - Я дуже щасливий, що ми досягли великого результату проти такої команди.

Я не вірю, що Мірча Луческу міг сказати, що вони вже приречені. Я не вірю, ще нічого остаточно не вирішено. Ми перемагали "Бетіс" з рахунком 5:0, але як нам погано було потім на виїзді, в кубковому матчі. Ми забили навіть більше, ніж хотілося. Проте у нас є багато невпевненості в обороні.

Нам не вистачає Пуйоля і Абідаля, швидкості, і ми повинні компенсувати це іншими чинниками. Що стосується Лео, то були три матчі, в яких він грав вирішальну роль, але при цьому не забив - в Мадриді, з "Еспаньолом" і сьогодні. Просто його велика заслуга в нашій перемозі. І взагалі, своїх нападників (Мессі, Педро і Вілью) ми бережемо для великої гри", - цитує каталонця офіційний сайт "Шахтаря".