Українська правда

Єзерський: "Деякі клуби набирають очки завдяки суддівським помилкам"

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2011, 12:52

Деякі клуби Прем'єр-ліги стараються набрати очки завдяки суддівським помилкам.

Про це заявив захисник луганської "Зорі" Володимир Єзерський.

"Із приходом Колліни у суддівському корпусі багато чого змінилося. Арбітри по-іншому готуються до ігор, проходять теоретичні заняття", - сказав він.

"Єдине, Колліна дає можливість працювати у Прем'єр лізі арбітрам, які не достатнього досвіду. Вони молоді, роблять лише перші кроки", - додав гравець.

За його словами, перше коло завжди проходить у спокійній атмосфері, але чим менше часу залишається до завершення чемпіонату, тим більше виникає проблем.

"Це було, є і буде. Чому? Команди зацікавлені у виконанні своїх завдань. При цьому керівники клубів обирають різні дороги до успіху. Хтось іде чесною дорогою, а хтось старається набрати очки завдяки суддівським помилкам", - запевняє Єзерський.

"Я не здивований тим, що навесні побільшало критики на адресу суддів. Колліна робить перші кроки в українському футболі, йому потрібен час, аби зрозуміти чому судді так роблять", - пояснив футболіст.

Для прикладу він навів гру луганської "Зорі" з "Таврією", пише komentator.net.

"Помилявся боковий і головний судді. Інспектор їхньою роботою невдоволений. Головне, аби Колліна та його підлеглі правильні висновки робили. Потрібно за помилки жорстко карати, тоді буде порядок", - підсумував Єзерський.