Українська правда

Яремченко: "Влаштує будь-який результат окрім поразки"

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2011, 14:14

У матчі проти "Карпат" маріупольський "Іллічівець" влаштує будь який результат, окрім поразки.

Про це заявив наставник клубу Валерій Яремченко, пише Інформаційний центр ФК "Карпати".

"Карпати" зараз є однією з найкращих команд в Україні, вони з кожним роком прогресують. Причому це стосується не лише їхніх результатів, а й, що дуже важливо, якості гри. Зізнаюся, що мені дуже імпонує гра "Карпат" і я з великим задоволенням спостерігаю за матчами з їхньою участю", - сказав він.

"Карпати" - одна з небагатьох команд в Україні, яка намагається не просто будь-яким чином взяти очки, а грає так, що й сама отримує задоволення від футболу, який демонструє, і приносить справжню насолоду фанатам. Не випадково у львівської команди в останні роки додалося багато вболівальників в усіх куточках України", - впевнений Яремченко.

На запитання, який підсумок матчу у Львові влаштує вас як тренера "Іллічівця", тренер відповів: "Якщо скажу, що головне - показати красивий футбол, то це буде з мого боку не щиро. Звичайно, ми хочемо продемонструвати вибагливій львівській публіці якісну гру. Але першочерговим завданням для нас буде досягти позитивного результату. Скажу так: у Львові нас влаштує все, окрім поразки".