Українська правда

Рафаїлов: У цьому сезоні "Зоря" в Луганську вже не зіграє

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2011, 22:57

До кінця сезону свої домашні матчі в УПЛ "Зоря" на вимогу Комітету зі стадіонів ФФУ не буде проводити на "своїй" арені "Авангард".

Про це розповів генеральний директор луганського клубу Сергій Рафаїлов.

"Усунути недоліки швидко неможливо. На "Авангарді" 43 роки нічого не робили з полем. Кілька років назад небагато підновили дерен у штрафних площах і все. Немає підігріву, немає дренажу - це за два тижні чи місяць не зробити", - жаліється він.

"Стадіон не належить клубу. Ми чекаємо пропозицій від міської та обласної влади. Поки повна тиша. До речі, ми вже зробили геодезичну оцінку місцевості. Вже є комплексний проект реконструкції "Авангарду" з будівництвом навісу над трибунами, огорожі навколо стадіону", - повідомив він.

"Гроші на це - є. Я депутат міської ради і чудово знаю ситуацію. Просто має бути принципове рішення - потрібен Луганську великий футбол чи ні. Ми б хотіли грати в Луганську, але в місті просто немає стадіону, який би задовольняв вимогам Прем'єр-ліги", - цитує його terrikon.com.

Рафаїлов зазначив, що на наступному тижні луганський клуб буде вести переговори з приводу алчевського стадіону "Сталь", але там теж не все так просто.