Українська правда

Обрадовіч: Ми повністю контролювали гру, у "Зорі" не було шансів

Сергей Шемшученко — 8 квітня 2011, 23:42

Перемога "Металіста" над "Зорею" у 24 турі першості України є повністю заслуженою - харківська команда повністю контролювала гру.

Про це клубній прес-службі заявив захисник команди Мілан Обрадовіч.

"Як то кажуть, від зміни місць - сума не змінюється. Вдома ми у них виграли 3-0, а тут на гол менше", - пожартував серб.

"Хоча, якщо серйозно, то і луганчани мали пару дуже небезпечних моментів біля наших воріт, коли їм вдалося зловити нас на контратаці", - додав він.

На думку Обрадовіча, в другому таймі команді вдалося налагодити механізм гри, пресингувати, почали з'являтися моменти.

"Що стосується самого поля, то в Луганську воно гірше, звичайно. А тут, з огляду на затяжний дощ, поле більш якісне. Я очікував набагато гіршого", - зізнався він.

"Кілька гольових моментів у них було, але так, щоб вплинули на результат усього матчу - ні. Ми повністю контролювали гру, з її перших хвилин", - вважає Мілан.

"Те, що кілька моментів у них виникло, це через наші помилки, а не через якусь особливу їхню майстерність. Так що наша перемога заслужена і вони не мали жодних шансів її у нас відібрати", - резюмував він.

Наостанок Обрадовіч висловив думку, що фірмова гра потроху повертається до "Металіста", і хоча проти "Зорі" була ще не зовсім та гра, яку чекають фани, але прогрес від матчу до матчу помітний.