Українська правда

Прем'єр-ліга. "Карпати" розбили "Іллічівець"

Сергей Шемшученко — 10 квітня 2011, 17:57

"Карпати" у матчі 24 туру чемпіонату України здобули вольову перемогу над "Іллічівцем" з рахунком 3:1. Пропустивши гол вже на початку матчу господарі змогли вирвати перемогу в останні десять хвилин поєдинку.

"Іллічівець", який є "другою колоною" "Шахтаря", доволі непогано розпочав і забив після виконання стандарту Ярошенком, коли Тлумак не зумів потягнути красивий удар півзахисника гостей. Після пропущеного голу гра у "Карпат" не клеїлася. Помилки при передечах, банальні навіси та постріли у штрафну, не складали проблем для захисту "Іллічівця".

Зрівняли рахунок "Карпати" після пасу Зеньова на Худоб`яка, який зумів вчасно набігти на 11-метрову позначку і ударом головою пробити Шуста. За рахунку 1:1 обидві команди зупинилися і активніть припала на другу половину гри.

Завершальна 45-хвилина пройшла за повної переваги команди Олега Кононова. "Іллічівець"був статистом і Шусту довелося лише витягати м`ячі з сітки воріт.

Рахунок для гостей міг бути і більш розгромним, але вдало грав Шуст та й гравці "Карпат" грішили неточністю. Ближче до завершення матчу кілька суперечливих рішень виніс суддя Родіоненко. Спочатку він міг давати червону картку гравцю гостей за фол на іспанцю Лукасу, що міг виходити сам на сам з Шустом, а потім не побачив гру рукою у своїй штрафній Тищенка.

Останні хвилин 20-ть "Карпати" "провисіли" на воротах гостей і досягли свого. На 84 хвилині арбітр побачив гру рукою чи то порушення правил у штрафній захисника гостей і призначив не зовсім зрозумілий 11-метровий удар, який реалізував Ткачук.

Вже на четвертій доданій хвилині до основного часу Голодюк увійшов у штрафну команди з Маріуполя і пробив Шуста втретє, закріпивши цілком логічну перемогу "Карпат", незважаючи на суперечливі рішення судді.