Українська правда

Пестряков: Гвардіола поважає "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2011, 17:51

Донецькому "Шахтарю" не варто розраховувати, що "Барселона" зіграє з ним резервним складом після перемоги 5:1 у першому чвертьфіналі Ліги Чемпіонів.

Таку думку офіційному сайту донеччан висловив екс-хавбек команди Олег Пестряков.

"Чекаю дуже хорошої, видовищної гри з боку обох команд. Думаю, що буде повний стадіон, а тому "Шахтарю" потрібно показати гарний футбол", - вважає він.

"Чи "Барселона" зіграє найсильнішим складом? Думаю, що так. Можуть Мессі залишити в запасі, але й то навряд чи. До того ж у них через перебор карток не буде грати Іньєста", - додав він.

"Припускаю, що каталонці зіграють основним складом. Вони привезли всіх - значить, налаштовані сьогодні серйозно. Хто б що не казав, але чотири моменти у Барселоні ми створили досить гарних, і "Шахтар" Гвардіола дуже поважає", - наголосив він.

На думку Пестрякова, "гірникам" потрібно зіграти на контратаках, але це буде зробити важко, тому що "Донбас Арена" з перших хвилин пожене команду вперед.

"Глядачі побачать видовищний, атакувальний футбол у виконанні обох команд. Сподіватися будемо на перемогу, ну а якщо ми ще і пройдемо далі, то це буде взагалі чудово", - сподівається він.

Пестряков спрогнозував, що "Шахтар" переможе з рахунком 2:1 чи 3:1. Чи буде це так, ви зможете переконатися завдяки текстовій онлайн-трансляції матчу, котру "Чемпіон" розпочне о 21:45.