Українська правда

Красильніков: Зазвичай кричить "тримайте злодія", той, хто сам краде

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2011, 23:48

Звинувачення "Севастополя" у тому, що той за допомоги досвідчених гравців "Волині", заздалегідь потурбувався про вдалий виступ клубу є неправдивими та йдуть від суперників кримського клубу по боротьбі за виживання в УПЛ.

Про це офіційному сайту "Севастополя" заявив президент клубу Олександр Красильніков.

"На жаль, в нашому футболі багато бруду. Ви знаєте, є в футбольному середовищі певні люди, які в потрібний момент хочуть переключити увагу. Хто зазвичай кричить "тримайте злодія", той, хто сам краде", - вважає президент.

"Тому сьогодні хочуть всю увагу переключити на нас, на наші матчі, а в цей момент, можливо, інші ігри будуть відбуватися не зовсім так, як повинно бути. Я тільки в цьому бачу причину. Дійсно, деякі сили хочуть, щоб наша команда вилетіла", - наголосив він.

"Щоб вся увага була звернена на наш клуб. Ось зараз ми будемо грати з суперниками з нижньої частини турнірної таблиці, крім "Дніпра", і хочуть зробити так, щоб вся увага була зусереджена на нашому виступі. Думаю в цьому причина подібних заяв", - додав Красильніков.

За його словами, з "Волині" він знає лише Ващука, бо бачився, коли той ще грав за збірну. Щодо Максимюка, то його Красильніков особисто не знає, а телефонів обох гравців у нього немає.

"Я не хочу виправдовуватися, бо це безглуздо буде виглядати. Я думаю треба Федерації футболу звернути увагу на ті клуби, які поряд з нами борються за виживання, тому, що тільки їм цікава сьогодні ця ситуація", - резюмував він.

Нагадаємо, що матеріал "Чемпіона" щодо "дивної" перемоги "Севастополя" у 24 турі чемпіонату України можна прочитати за цим посиланням.