Головне

Прем'єр-ліга. Ахметов підсунув "свиню" Ярославському

23.04.2011 22:28 1098 0
Прем'єр-ліга. Ахметов підсунув "свиню" Ярославському

Але в цьому не провина "гірників", які в 26 турі здолали харківський "Металіст" з рахунком 2:1, а  "Динамо", котре в столичному "дербі" переграло "Арсенал" і змусило відкласти салют на "Донбас-Арені" ще як мінімум на тиждень.

Якщо для "Шахтаря" було не так приниципово, коли приміряти чемпіонські медалі, то для "Металіста" цей матч мав велику ціну. Команда Мирона Маркевича намагається створити конкуренцію "Динамо" у боротьбі за друге місце, а відповідно і путівку в Лігу чемпіонів.

Після поразки в Донецьку відставання "Металіста" від "Динамо" збільшилося до шести очок, але каленар заключних матчів такий, що у боротьбі за друге місце може відбутися будь-що. Тим не менш перемога "Шахтаря" над "Металістом" здорово допомогла саме Києву.

По першому таймі цієї гри, то у футбол виходило грати лише в "Шахтаря". Господарі були швидше, активніше і гостріше в нападі, забивши цілком логічний гол вже в першому таймі. У "гірників" було ще кілька можливостей збільшити рахунок, але чудово грав Дишленковіч.

"Металіст" у першому таймі багато помилявся, нервував, але не міг створити біля воріт П`ятова більш-менш реальний момент.

У другому таймі "Металіст" спробував зіграти у свою гру, але "Шахтар" також забігав більш активно. Зробив цікавішою гру "Металіста" в атаці Девіч, який і забив у ворота "Шахтаря".  Але цей м`яч більш розізлив господарів, хоча краще хотіти перемоги мали харків`яни.

На 88-й хвилині ще одна помилка в захисті "Металіста" і вже Едуардо увійшов у штрафну і вдруге зумів пробити Дишленковіча.

В завершальні хвилини матчу ледве не сталися двій бійки. Спочатку бразильский Тайсон пішов напролом на Ракицького і обидва отримали по жовтій картці, а команди ледве не побилися. Потім вирішив показати свій характер Срна, і знову міні-штовханина і попередження вже в Крістальдо. На більше "Металіст" не вистачило, а "Шахтарю" вистачило й цього.

Після гри Мирон Маркевич сказав, що якщо команда не виграла, то напевно ще зарано грати в Лізі чемпіонів...

Коментарі ()