Українська правда

Хуанде Рамос: "Ми на вірному шляху"

Сергей Шемшученко — 22 квітня 2011, 09:34

Дніпропетровський "Дніпро" знаходиться на правильному шляху.

Про це заявив іспанський наставник клубу Хуанде Рамос.

"Ніяких збоїв у роботі немає. Ми з моїми помічниками приступили до обов'язків в середині чемпіонату і були змушені працювати на основі тих ресурсів, які створювалися до нас. Процес поліпшення команди у всіх її аспектах йде безперервно. Одним словом, ми на вірному шляху", - сказав він.

Також наставник "Дніпра" оцінив шанси свого клубу поборотися за "срібло" чемпіонату.

"Теоретично, звичайно, деякі шанси у нас залишаються, але якщо дивитися на ситуацію реально, стає ясно, що "Динамо" вже практично виграло цю боротьбу. Шанси відібрати у киян срібло зводяться майже до нуля", - зазначив Рамос.

На питання, чи робота в Україні виявилася важчою, ніж він припускав, Рамос відповів: "У принципі, ні. Мої уявлення про цю країну і особливості місцевого футболу практично повністю справдилися. Але хочу ще раз підкреслити - ми прийшли в команду в розпал сезону. Не можна було змінити початок чемпіонату, зокрема кількість набраних "Дніпром" очок. Вдалося поки лише внести деякі корективи в тренувальний процес. Про кардинальні зміни будемо говорити через якийсь час", - цитує тренера sport-express.ua.