Головне

Хлус: Калитвинцев по-справжньому ніде не працював, він щеня і нехай доросте до собаки

22.04.2011 13:09 518 0

Олег Блохін був оптимальною кандидатурою на посаду керманича збірної України, адже в нього є автроритет завдяки вдалому досвіду праці з командою.

Про це заявив екс-партнер Олега Володимировича по київському "Динамо" Віктор Хлус.

"Обрали найкращого кандидата, якого можна було обрати на даний момент і в ситуації, що склалася". - сказав він.

"Чесно скажу, я сам хотів бачити біля керма збірної тільки Блохіна. Чому? Бо він має авторитет і він буде незалежним у прийнятті принципових рішень", - вважає Хлус.

На думку Хлуса, Юрію Калитвинцеву, котрий також претендував на посаду, ще зарано думати про самостійну роботу у збірній.

"Нехай він ще росте і росте. Не може бути тренером збірної людина, яка по-справжньому ніде не працювала. Наставник збірної має бути одним із найавторитетніших людей в країні. В Аргентині був Марадона, Пасарелла. А Калитвинцев щеня і нехай доросте до собаки", - заявив Хлус.

"Можу сказати, що Блохін буде незалежним. Принаймні Суркіс не зможе вказати йому запрошувати своїх людей у збірну", - додав він.

"Григорій Михайлович страхується усіма можливими методами. Блохіним він також застрахувався. Якби не складна ситуація в українському футболі, ніколи би Блохін не був тренером збірної", - переконаний екс-"динамівець".

"Якби у ФФУ був спокій, то збірну тренував би Калитвинцев і ставив би до складу якнайбільше гравців "Динамо". Натомість Блохін робитиме те, що вважатиме за потрібне. Але мушу визнати, що все це для Блохіна може закінчитися плачевно", - зазначив він.

На думку Хлуса, у Блохіна зовсім немає шансів виграти чемпіонат, бо першість Європи сильніша за світову, де часто грають слабкі команди з Африки та Азії.

Щодо Яковенка, то він розумна людина, не завищує своєї планки, а поступово прагне її підкорити. "Молодіжка" -- це рівень його можливостей", - каже Хлус.

"Це тільки Калитвинцев може підписатися на посаду тренера збірної тільки тому, що випадково з"явилася вакансія після відставки Мирона Маркевича. З розумом, який має Калитвинцев, йому не варто довірити навіть львівські "Карпати", "Волинь" чи інші українські клуби. А він каже, що готовий працювати у збірній. Спершу слід проаналізувати, що ти зробив для того, щоб очолити дружину", - цитує Хлуса football24.ua.

Коментарі ()