Українська правда

Моуріньо: Ми вже фактично вибули, але Гвардіола переміг зі скандалом

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2011, 08:36

Мадридському "Реалу" слід готуватися до наступного сезону у Лізі Чемпіонів - цей для нього вже фактично завершено.

Про це, як повідомляє офіційний сайт УЄФА, сказав після гри Жозе Моурінью, головний тренер "Реала".

"У "Барселони" чудова команда, але гадаю, що без червоної картки матч завершився б без голів. Супернику було значно легше протистояти десятьом футболістам", - зазначив він.

"Повторна зустріч у Барселоні буде дуже складною. Там взяти потрібний результат практично неможливо", - вважає португалець.

"Торік на чолі "Інтернаціонале" мені дивом удалося вистояти на "Камп Ноу", але цього разу "Реал" по суті вибув. Ми вирушимо в Барселону з гордістю та повагою, втім без Пепе та Серхіо Рамоса зробити щось буде дуже непросто", - переконаний він.

За словами Моуріньо, його команда прагнула тиснути на середню лінію суперника та вивести її з ладу, як це було у двох попередніх матчах у Примері та Кубку Іспанії.

"Я планував випустити Еммануеля Адебайора на другий тайм, а потім і Кака, але червона картка все змінила. Ми готові ризикувати. Зараз перед нами завдання, з яким упоратися нереально", - заявив "Особливий".

Втім, португалець не був би самим собою, якби не знайшов недоліків у перемозі суперника.

"Я виграв дві Ліги Чемпіонів з двома команди, і жодна з них не була "Барселоною". Гвардіола - великий тренер, але, коли він переміг у Лізі Чемпіонів, був скандал на "Стемфорд Брідж". А в цьому році, якщо він переможе, буде скандал на "Сантьяго Бернабеу", - сказав Моуріньо.