Українська правда

Гвардіола: Нам пощастило, що в команді є Мессі, а про фінал ще зарано казати

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2011, 08:45

"Барселоні" ще зарано святкувати визід у фінал Ліги Чемпіонів, адже поранений "звір"-"Реал" стає ще більш загрозливим.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, про це після матчу заявив Хосеп Гвардіола, головний тренер "Барселони".

"Ми провели чудовий матч. Наша команда з 11 гравцями контролювала темп атак суперника та його передачі. Ми більше загрожували, тож команду треба привітати", - сказав він.

"Такі опоненти, як "Реал", ніколи не здаються. Барселонцям відомо, як ми поважаємо цей клуб. Нам потрібно відновити сили перед суботнім матчем чемпіонату та повторною зустріччю у вівторок. Ми ще не на "Вемблі", - додав Пеп.

"Нам пощастило, що в команді є Мессі. Цей 23-річний футболіст - третій у списку найкращих бомбардирів нашого клубу", - наголосив Гвардіола.

За його словами, після фіналу Кубку Іспанії команда попрацювала над помилками, адже коли зустрічаєшся кілька разів із однією командою, добре пізнаєш один одного, і треба бути дуже обережним.

"Ми ще не дісталися фіналу. Це лишень перемога у першому матчі з рахунком 2:0.Наша команда тримала перебіг подій під контролем, не давала "Реалу" створювати моменти в першій половині. Це вимагає неабияких зусиль", - заявив він.

"Я дуже пишаюсь перемогою, своїми хлопцями - Давід Вілья діяв дуже гостро, Сейду Кейта працював невтомно. Але наголошу, що у вівторок "Реал" буде небезпечніший", - резюмував Гвардіола.