Українська правда

Шаран: Вітати "Олександрію" ще зарано

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2011, 09:28

Ще зарано говорити про те, що "Олександрія" здобула одне з місць, котрі дають право виступати в УПЛ сезону 2011-12 років, адже суперники у першій лізі рівні і будь-хто обіграти може будь-кого.

Про це заявив "Команде" наставник команди, екс-гравець київського "Динамо" 90-х, Володимир Шаран.

"Не виключаю, що вантаж відповідальності психологічно тисне на моїх підопічних. Через надмірне хвилювання, страху оступитися з'явилася скутість у діях футболістів, і їм не завжди вдається демонструвати своє вміння", - зізнався тренер.

"Як і більшості колективів першої ліги, нам не вистачає стабільності. Втім, потрібно врахувати, що на зборах в Туреччині ми працювали на відмінних полях, а в матчах першості, на жаль, нам поки що доводиться грати переважно на поганих газонах, на яких складно використовувати нашу зброю - гру в короткий і середній пас", - вважає він.

"Також на відміну від першого кола навесні ми відразу відчули, що стали гарним подразником. Суперники готуються до зустрічі з "Олександрією" дуже серйозно, і тому очки часто доводиться добувати з боєм", - жаліється Шаран.

За його словами, він не складає приблизний графік проходження турнірній дистанції, бо "Олександрія" у кожному поєдинку прагне грати на перемогу.

"І якщо проаналізувати наші весняні матчі, то ми заслуговували кращої долі. Клас колективів у першій лізі помітно вирівнявся, і прохідних матчів практично не залишилося. Вітати "Олександрію" ще зарано. А ось через три тури я буду готовий поговорити на цю тему більш докладно", - резюмував Шаран.