Українська правда

Худоб'як: "Матч прот "Металіста" буде визначальним"

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2011, 20:21

Матч проти "Металіста" буде визначальним для львівських "Карпат" у боротьбі за бронзові медалі чемпіонату.

Про це напередодні зустрічі проти харків'ян заявив капітан "Карпат" Ігор Худоб'як.

"Металіст" завжди був дуже сильною командою. Судячи з останніх ігор харків'ян у чемпіонаті, можу відзначити, що вони у кожному матчі демонструють відмінну командну гру і взаємодопомогу. У цьому, вважаю, їх велика сила. Думаю, нам, перш за все, потрібно добре зіграти в обороні. Не можна дозволяти суперникові завдавати ударів по наших воротах. Ну і, звичайно, реалізовувати свої моменти", - сказав він.

"Не думаю, що відсутність Федецького і Голодюка позначиться на нашій грі проти "Металіста". У складі "Карпат" грають хороші кваліфіковані гравці. Упевнений, що ті хлопці, які вийдуть на поле, гідно і на високому рівні проведуть матч",- заявив Худоб'як.

Також Худоб'як зазначив, що у "Карпат" є шанс поборотися за "бронзу"

"Зараз від третього місця нашу команду відділяє всього чотири очка. Це дає нам велику надію. Є по-справжньому реальний шанс виграти бронзові медалі чемпіонату України. Думаю, для нас визначальним якраз і буде найближчий матч Прем'єр-ліги з "Металістом". У цій грі вирішиться, будемо ми чи претендувати на третє місце чи ні", - цитує гравця hotsport.com.ua.