Українська правда

Ігнатьєв: "Михалик не зіграє проти "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2011, 21:15

Тарас Михалик через травму не допоможе київському "Динамо" у матчі проти "Шахтаря".

Про це, розповідаючи про підготовку до матчу, заявив асистент головного тренера Борис Ігнатьєв, пише Інформаційний відділ ФК "Динамо".

"Після суботньої гри з "Арсеналом" команда отримала два вихідних дні, після завершення яких розпочалася підготовка до наступного матчу. Визначилися з проблемами, які були присутні в минулій грі. Сьомін відзначив негативні моменти, але головний акцент зробив на позитивні сторони", - сказав він.

"Не всі могли брати участь у тренуваннях. Зокрема, це стосується Ярмоленко, якого турбував голеностоп. Але це швидко минуло, надалі він працював у загальній групі. На жаль, на одному з тренувань пошкодження колінного суглоба знову отримав Михалик. Зараз він проходить обстеження. Поки складно сказати, наскільки все серйозно, але на гру з "Шахтарем" ми його втратили. Хачеріді вже працює в загальній групі. Шевченко на місці, Алієв, Мілевський та всі інші також в повному здоров'ї", - зазначив Ігнатьєв.

Також Ігнатьєв заявив, що "Шахтар" треба поважати, але не боятися.

"Безумовно, не хотілося б дати можливість "Шахтарю" стати чемпіоном у Києві. Але головне - потрібно просто виграти. Ми всі чудово розуміємо, що це буде дуже непросто зробити, все-таки "Шахтар" зараз "на ходу", у них хороший підбір виконавців і величезна мотивація. Цього суперника є сенс поважати, але ні в якому разі не боятися", - впевнений асистент Сьоміна.