Головне

Попов: Після того як ми пройшли "Манчестер Сіті", тепер у нас найбільші шанси на трофей

05.04.2011 23:50 425 0

"Динамо" має проходити "Брагу" і за відповідального ставлення до суперників півфінал не буде межею для нинішнього складу киян

Таку думку має Горан Попов, котрий навесні таки вибився в основні ліві захисники київської команди.

"У "Браги" досить міцний колектив, до того ж, всі пам'ятають, що на попередній стадії португальці обіграли "Ліверпуль". Але ж і ми зуміли залишити не у справ не менш сильний "Манчестер Сіті",- вважає він.

"Два роки тому я грав проти "Браги" в Кубку УЄФА у складі "Херенвена", і тоді вона не виглядала так солідно. Втім, не сумніваюся, нам нема чого боятися", - переконаний македонянин.

"Динамо" цілком під силу обіграти португальців, але розслаблятися не можна - треба серйозно підготуватися до цих матчів і показати суперникові, хто в домі господар", - зазначив Попов.

На його думку, перший матч в Києві - це не плюс і не мінус, адже протистояння з "Ман. Сіті" команда теж починала вдома, але в підсумку пройшли непростого опонента.

"Повторюся: ми поважаємо суперника, але не боїмося його. Щодо того, чи фаворити ми - звичайно. Після того як ми пройшли "Манчестер Сіті", тепер у нас найбільші шанси на трофей", - цитує Попова sport-express.ua.

Коментарі ()