Українська правда

Федецький: Додаємо у грі, з "Металістом" мали перемагати

Сергей Шемшученко — 3 травня 2011, 17:22

Перемогти харківський "Металіст" "Карпатам" завадило суддівство, котре було не на висоті - суддя був непослідовним у своїх рішеннях.

Про це офіційному сайту львівського клубу заявив оборонець Артем Федецький.

"Хлопці молодці, всі добре відіграли. По грі повинні були перемагати, але знову довелося грати в меншості. Причому знову абсолютно незрозуміле вилучення", - вважає він.

"У матчі з "Таврією" порушили правила проти Голодюка, а потім ще й його спровокували. Але червону отримав тільки він, а для футболіста "Таврії" обійшлося лише попередженням. І знову те ж саме. Я так і не зрозумів, за що суддя вигнав Зеньова", - згадує Артем.

"Я не люблю і намагаюся не коментувати суддівство. Але це вже не вперше нас судять по якимось подвійним стандартам. Папа грубо зіграв ліктем, це було добре видно всім. Я думаю, що в подібних епізодах коли й давати червону картку, то обом", зазначив він.

На думку гравця, суддя справедливо показав картки Ткачуку та Кожанову, а от за що отримав жовту картку Ощипко, Федецький так і не зрозумів.

"Як захисник, скажу, що оборона зіграла добре лише тоді, коли суперник нічого не забив взагалі. А ми пропустили, це погано. Так, Девіч здорово забив. Були ще в них моменти, але Мартін виручив", - каже він.

"Вважаю, що давати оцінку грі Петрівського з мого боку було б некоректно. Але якщо брати загалом, то зіграв він на своєму рівні, нормально", - переконаний Федецький.

"Вважаю, що ми додаємо у грі з кожним матчем. Прогрес у нас є, це очевидно, і не тільки в іграх з "Металістом". Думаю, що вже в найближчому майбутньому "Карпати" будуть ставити в чемпіонаті України завдання здобути медалі", - сподівається захисник.