Українська правда

Худоб'як: Могли вигравати у "Металіста", але суддя...

Сергей Шемшученко — 3 травня 2011, 21:24

"Карпати" мали всі можливості перемогти "Металіст", але матч зіпсувало упереджене суддівство на користь харківської команди.

Про це капітан "Карпат" Ігор Худоб'як після гри у Харкові заявив Інформаційному центру львівського клубу.

"Дуже сильно розчарований результатом. Ми були дуже близькими до перемоги. Досить добре відіграли, особливо в першому таймі - контролювали гру, багато пресингували, першими забили, мали шанси забити ще і при цьому нічого не дали створити супернику" - сказав він.

"Непогано почали і другий тайм, знову могли забити, але вилучення поламало нам гру, а залишившись у меншості, ми пропустили", - продовжив Ігор.

"Вважаю, що на вилучення момент із Зеньовим не тягнув. Логічним було б рішення дати дві жовті картки. А коли все ж вилучати, то обох", - переконаний лідер "Карпат".

На його думку, вилучення сильно позначилося на грі, тим паче, що львівська команда залишилася у меншості за аналогічної ситуації і в попередній зустрічі.

"Грати два матчі поспіль, маючи на одного гравця менше, дуже важко. Це вимагає великих додаткових затрат сил. У Харкові грали майже ті самі футболісти, що й проти "Таврії". І знову мусиш віддавати у грі додаткові сили - це зовсім не просто", - зізнався хавбек.

"Якщо відверто, то ми дуже завелися. Ви б бачили очі гравців у ці хвилини! Але й ви нас зрозумійте - ми ж живі люди, а тут вже вкотре маємо справу з таким суддівством. Не хочу обговорювати дії арбітрів, всі все самі бачили і кожен може зробити висновки", - заявив гравець.

"Якби ми грали 11 на 11 весь матч, то не сумніваюся, що ми б не лише виграли, а й забили б другий гол", - резюмував Худоб'як.