Українська правда

Гусєв: Сезон ще не закінчено, треба виграти в Кубку

Сергей Шемшученко — 3 травня 2011, 21:42

Гра із "Шахтарем", де київське "Динамо" здобуло перемогу, була особливою, але це не значить, що сезон для столичного клбу завершився.

Про це офіційному сайту УПЛ розповів герой 27-го туру першості України Олег Гусєв.

Епіцентр Чемпіонату України сміливо можна назвати «динамівця» Олега Гусєва, який вніс значний вклад у перемогу своєї команди над «Шахтарем».

"Відносно психологічного стану, то з ним не було ніяких проблем. Турнірне становище над нами особливо не тяжіло. Можна було зосередитись виключно на спортивному боці справи", - сказав він.

"Головне наше завдання було - не дати стати чемпіоном "Шахтарю" у цей день і на нашому полі. Завадити донеччанам виграти золоті нагороди ми не зможемо, але нехай своє чемпіонство вони оформлюють не у Києві", - наголосив він.

"Щодо самої зустрічі, то все було не так легко, як могло здатись збоку. Багато в чому перший гол став вирішальним, після нього ми швидко перебудувались, більше уваги приділяючи захисту і контратакам", - розповів Олег.

Гусєв розповів, що на установці перед попереднім поєдинком Сьомін сказав, що пенальті битиме саме він, якщо виникне така потреба, а вже у матчі з "Шахтарем" Олег підійшов до Шевченка і той сказав, щоб бив хавбек.

"Ігор Михайлович привітав нас з перемогою. Як можна було побачити, то він насправді був задоволений. Трохи підвищив преміальні і нагадав, що сезон ще триває, і він чекає від нас чергових успіхів", - згадує Олег.

"Динамо" не може виходити на поле з думкою, що «сьогодні можна відкатати нічийку». Будемо прагнути до максимальних результатів. Кубкове змагання єдине у сезоні, де ми можемо виграти трофей. Тому нам є за що поборотись", - резюмував він.