Українська правда

Суркіс: "Андре в "Корінтіансі"? Це чутки"

Сергей Шемшученко — 6 травня 2011, 16:35

Київське "Динамо" не може ні з ким вести переговори стосовно нападника "Андре", оскільки чекає офіційної інформації від "Бордо", який має першочергове право на викуп футболіста.

Про це в ефірі програми "Третій тайм" заявив президент клубу Ігор Суркіс, пише Інформаційний відділ ФК "Динамо".

"Ми не можемо вести ні з ким переговорів, оскільки чекаємо офіційної інформації від "Бордо". Французький клуб до 1 червня має першочергове право на викуп футболіста. Тому вся поширена інформація - не більш ніж чутки з Інтернету", - сказав він.

На питання, чи правда, що в разі перемоги над "Карпатами", футболісти отримають подвоєні преміальні, в тому числі і за матч з "Шахтарем", Суркіс відповів: "Абсолютна правда, тому що перемога над "Шахтарем" не дає нам можливості вирішити важливе завдання. Тим не менш, преміальні будуть підвищеними, оскільки і "Шахтар", і "Карпати"є сильними суперниками".

Також президент "Динамо" зазначив, що клуб поки не веде переговори щодо проведення єврокубкових матчів на НСК "Олімпійський".

"Поки що ми граємо на своєму стадіоні. Ось коли "Олімпійський" введуть в експлуатацію, тоді і будемо вести переговори", - підсумував Суркіс.