Українська правда

Ахметов: "У фіналі Кубка я б хотів зустрітися з "Динамо"

Сергей Шемшученко — 7 травня 2011, 22:11


Для донецького "Шахтаря" сезон ще не закінчився.

Про це після перемоги над "Металургом" заявив президент клубу Рінат Ахметов, пише прес-служба ФК "Шахтар".

"Після матчу з "Металургом" я сказав "спасибі" хлопцям за сезон - за те, що вони виграли чемпіонат, за те, що вийшли в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Але сезон не закінчено, 11-го числа нас чекає важка гра з "Дніпром". Наше завдання - вийти у фінал Кубка України, і у фіналі я б хотів зустрітися не з "Арсеналом", а з "Динамо". Мені здається, це був би більш цікавий для нас фінал", - сказав вын.

"Мова не йде про реванш, тому що ми чемпіони. Якби ми програли чемпіонат, тоді б я хотів виграти Кубок. А так як ми виграли чемпіонат, то реванш треба брати "Динамо", а не нам. Я вважаю, що коли ми у фіналі з "Динамо", то граємо дуже добре, а ось, пам'ятаю, ми грали з "Ворсклою"- і програли. Тому я хочу, щоб фінал був цікавим. Так вийшло, що останні два роки ми перегравали "Динамо" у Кубку України, але до фіналу не доходили або ж поступалися в ньому", - зазначив президент "Шахтаря".

Також Ахметов зазначив, що хотів би, аби цей сезон був найгіршим за часи його президенства у клубі

"Питаєте, чи був це найкращий сезон за час мого президентства? Я хочу, щоб це був найгірший сезон за час мого президентства в клубі", - сказав він.