Українська правда

Куніцин: Голайда та Ковпака ніхто не вигоняв, могли перейти навіть у Бразилію

Сергей Шемшученко — 9 травня 2011, 18:50

Лідери сімферопольської "Таврії" останніх років Олександр Ковпак і Денис Голайдо залишили команду не через якусь сварку з керівництвом клубу, а з власної волі.

Про це офіційному сайту "Таврії" заявив почесний президент клубу Сергій Куніцин.

"Якби ми посварилися, то зараз би, напевно, не спілкувалися зовсім. У нас з ними як і раніше чудові людські відносини, ми періодично телефонуємо один одному", - сказав він.

"Вони могли покинути Сімферополь ще півтора роки тому, коли стали запрошуватися до збірної України - за обома були реальні пропозиції з Німеччини, Туреччини, Греції і навіть Бразилії", - повідомив Куніцин.

"Але "Таврія", як ви знаєте, вийшла в півфінал Кубка України, отримала реальний шанс поборотися за почесний трофей, і ми умовили хлопців залишитися (власне, це було і в їх інтересах теж)", - наголосив почесний президент

За словами Куніцина, влітку 2010 року Голайдо на хороших умовах міг перебратися до Луганська, але "Зоря" в останній момент повела себе не зовсім гарно, розірвавши, по суті, підписану угоду.

"На жаль, після тріумфального фінального матчу за Кубок країни гра в обох хлопців розладналася, вони перестали потрапляти в основний склад", - вважає Куніцин.

"Підкреслю, що з "Таврії" їх ніхто не виганяв, навпаки, враховуючи їхні колишні заслуги, в якійсь мірі на шкоду нашим інтересам дозволили обом вільними агентами перейти в інші клуби - на більш вигідні у фінансовому відношенні умови", - резюмував він.