Українська правда

Баль: Матч "Карпат" та "Динамо" мені сподобався

Сергей Шемшученко — 9 травня 2011, 21:32

У матчі "Карпат" та київського "Динамо" був показаний пристойний рівень гри, у тому числі і кандидатами до збірної України.

Про це заявив один з її тренерів Андрій Баль, повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

"Хороші враження в цілому. Хороша динамічна гра зі сторони обох команд, особливо у другому таймі. Щоправда було й досить багато помилок, як у львів'ян, так і в киян", - зазначив він.

"Напевно причиною цьому стало те, що не всі провідні гравці як "Карпат", так і "Динамо", з різних причин не були задіяні в цьому матчі", - припустив Баль.

"Динамо" виграло по грі? Думаю, що так. Адже навіть за рахунку 2:0 динамівці мали ще кілька хороших моментів в яких могли забивати. Але молодці й гравці "Карпат", боролися до самого кінця", - каже тренер.

За словами Баля, у Львові завжди командам приємно грати, бо тут вболівальники знаються на футболі, от і зараз була атмосфера справжнього футбольного свята із доброзичливим ставлення між фанатами команд.

"Я приїхав до Львова саме для того, що подивитися у хорошому спарингу, як себе покажуть гравці, які є кандидатами до національної збірної. Загалом я ними не розчарований", - підбив підсумки Баль.