Головне

Кубок України. "Динамо" легко виходить у фінал

11.05.2011 14:03 1089 0
Кубок України. "Динамо" легко виходить у фінал

Київське "Динамо" не мало особливих проблем у півфінальному матчі Кубка України зі столичним "Арсеналом". Команда Юрія Сьоміна виграла заслужено і вийшла до фіналу, де гратиме з "Шахтарем".

Якщо і були в "Арсенала" шанси в цій грі, то це чекати помилок від суперника. Цього вечора номінальні господарі не помилялися, а гості нічого не зуміли протиставити в нападі. Швидкий же гол Ярмоленка після чудового пасу Гармаша зменшив шанси на успіх "каштанчиків" до мінімуму.

Після забитого голу "Динамо" розпочало грати другим номером. Активним були Шевченко та Ярмоленко, а останній ще раз наприкінці тайму струсонув штангу воріт "Арсенала".

"Друга колонія "Дніпра"" намагалася, билася, але була беззуба гра в нападі, розбавлена дальніми ударами на трибуни.

Другий тайм уболівальникам майже не вдалося побачити, оскільки канал 2+2 "вилетів" з трансляції і замість футболу довелося дивитися рестлінг.

Включили телевізійну картинку на останні хвилин з сім, коли "Динамо" вже перемагало з рахунком 2:0 (забив Шевченко) і обидві команди вже нікуди не поспішали і догравали матч. Міг розбавити "сухий" рахунок на табло в доданий арбітром час Кобахідзе, але його удар з кількох метрів парирував Шовковський.

Отже, якщо судити з першого тайму та рахунку на табло, то цілком логічна перемога Динамо"" над "Арсеналом", який поки сильний лише в словесних амбіціях свого президента, якому доведеться відповідати за "базар" щодо виходу в єврокубки...

Коментарі ()