Українська правда

Михалик пропустить від трьох до чотирьох місяців

Сергей Шемшученко — 10 травня 2011, 16:26

Травмованому захисникові "Динамо" Тарасу Михалику, який нещодавно переніс операцію, на відновлення знадобиться від трьох до чотирьох місяців.

Про це футболіст розповів Інформаційному відділу ФК "Динамо".

"Спочатку хотіли обійтися без хірургічного втручання, і до певного моменту консервативного лікування було достатньо. Але в матчі з "Арсеналом" суперник невдало впав мені на ногу, а після цього на одному з тренувань коліно і зовсім заклинило, нога не розгиналася. Довелося робити операцію", - сказав він.

"На щастя, все пройшло успішно. Саме по собі пошкодження меніска не таке страшне, після нього відновлюватися максимум півтора місяці. Але крім нього, мені ще зміцнювали бічну зв'язку коліна, яка була дуже розтягнута. Вчора повернувся до Києва. Сьогодні на базі зробив перев'язку, вже виконую деякі вправи, щоб м'язи ноги були у формі", - розповів Тарас.

Михалик також зазначив, що термін відновлення займе від трьох з половиною до чотирьох місяців

"Залишилося п'ять днів походити на милицях, потім ще два тижні в спеціальному фіксуючому пресі, щоб нога не йшла в сторону. Днів через дев'ять знімуть шви і я зможу поступово займатися, зібльшувати навантаження. У клініці сказали, термін відновлення займе від трьох з половиною до чотирьох місяців", - зазначив футболіст.

"Через три місяці знову відправлюся до професора, який мене оперував. Він оцінить мій стан і скаже більш точну інформацію. Сподіваюся, мені знадобиться менше часу, хочеться скоріше повернутися в лад, хоча й поспішати не варто. На жаль, доведеться пропустити збори, потім буду працювати вдвічі-втричі більше, щоб надолужити згаяне", - підсумував захисник.